Stadsbrouwerij Wageningen (concept)

en

Mooie bieren. Echte smaken.
Bij Stadsbrouwerij Wageningen hebben we een voorliefde voor bier en dat proef je!

Thuis genieten van een eerlijk, lokaal bier? Ga naar onze webshop! Bier bezorgd bij je voordeur! Of bezoek een van onze verkooppunten in de buurt.
#supportyourlocalnl

Café Rad van Wageningen

Direct naast de brouwerij bevindt zich onze brewpub Café Rad van Wageningen. Hier serveren we natuurlijk alle bieren van de brouwerij en serveren we nog meer lekkers uit de regio.
Bezoek ons op het Conventplein!

Georiënteerd op de lokale markt ontwikkelen de brouwers Stefan en Dennis sinds 2013 eigenzinnige, karaktervolle bieren die elk voor zich een waardevolle aanvulling zijn op het huidige bierlandschap. Alle bieren worden met trots in eigen brouwerij gebrouwen waarbij ook de basismout afkomstig is van lokale boeren van stichting De Wageningse Korenschoof.

Brouwerij winkel
Brouwerij winkel

Ondertussen heeft dit geresulteerd in vele mooie speciaalbieren die allemaal hun eigen verhaal hebben. Deze bieren vinden gretig aftrek in het gezellige stadje Wageningen en en zijn  in de regio te koop in slijterijen en specialiteitenwinkels  en natuurlijk ook te vinden in onze brewpub op het ConventpleinCafé Rad van Wageningen.

Laat je meenemen op ontdekkingsreis en houd onze bieren in de gaten!

Proost,
Stefan en Dennis.

Stefan en Dennis say cheers!

Brouwen zonder grenzen