Stadsbrouwerij Wageningen

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Bieren dienen uiteraard ongeopend en onbeschadigd te zijn. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@stadsbrouwerijwageningen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Schade aan de bestelling

Stadsbrouwerij Wageningen is niet aansprakelijk voor schade aan de bestelling tijdens het bezorgen. We helpen je natuurlijk graag mee om tot een oplossing te komen wanneer je producten beschadigd binnen komen. Neem contact op met ons via telefoon (030 737 1255) of e-mail (webshop@stadsbrouwerijwageningen.nl) en geef ons je bestelnummer en zoveel mogelijk informatie over de schade – het liefst inclusief een foto.

Incomplete bestelling

Het kan natuurlijk voorkomen dat je bestelling incompleet is en er producten missen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon (0636300440) of e-mail (info@stadsbrouwerijwageningen.nl). Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.