Stadsbrouwerij Wageningen

Stadsbrouwerij wageningen

Brouwzaal

Mooie bieren. Echte smaken.

Onze brouwerij hebben we in eigen huis ontworpen rondom ons Meura Micro maisch-persfilter. De brouwcapaciteit is 1000 liter.

We zijn er trots op dat de tanks, pompen en andere onderdelen voor onze brouwerij afkomstig zijn uit Nederland en België. Op onze pagina over duurzaam ondernemen laten we hoe we omgaan met lokale, circulaire initiatieven en daar bewust naar handelen.

Kom gezellig een keer langs voor een rondleiding met bierproeverij en waarbij we alle details van de brouwerij graag met je delen.

STADSBROUWERIJ WAGENINGEN

CROWD
FUNDING

sinds 2013
"Als oud slager met oog voor hoge kwaliteit en lekkere producten heb ik vertrouwen in de plannen van deze jongens. De mooie bieren en lokale oriëntatie zijn volgens mij ingrediënten voor een succesvolle onderneming."
Ruud Keijzer

Stadsbrouwerij Wageningen bestaat nu ruim vier jaar. In deze periode zijn we uitgegroeid tot een bekende en gewaardeerde regionale brouwerij.

Nu is het tijd om verder te groeien. We gaan met grotere en modernere brouwketels onze bieren brouwen. Om deze grotere ketels te huisvesten zullen we ook moeten verhuizen naar een groter pand. Daarvoor hebben we ons oog laten vallen op de ruimte naast onze brewpub Café Rad van Wageningen.

Logo

Op deze plek, binnen de stadsgracht van Wageningen, zullen we met onze onafhankelijke stadsbrouwerij en bijbehorende brewpub, hèt gezicht zijn voor lokaal bier in onze mooie stad.

De financiering voor de basis is rond maar we hebben jullie nodig om het geheel compleet te maken.

Korte samenvatting Hieronder staan onze plannen uitvoerig beschreven en wij nodigen jullie uit om dat door te lezen. Hierbij alvast de korte samenvatting, onze uiteindelijk Crowdfunding vraag aan jullie:
  • We gaan obligatieleningen verstrekken vanaf €250 met een rente vanaf 3% en verschillende extra beloningen
  • Ook zullen we bestedingstegoed met korting aanbieden vanaf €80
Proost Lees vooral onze plannen op de volgende pagina goed door en we hopen dat jullie net zo enthousiast worden als wij en dat we jullie als deelnemer in onze Crowdfunding campagne mogen verwelkomen. Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet en neem contact met ons op.

Op de lekkerste Wageningse bieren. Proost!

Stefan en Dennis.