Stadsbrouwerij Wageningen

Proeverij & Rondleiding

Wij hebben heerlijke lokale bieren én een verhaal te vertellen. Wil je meer weten over onze lekkere bieren en onze bijzondere brouwerij boek dan zo'n gezellige rondleiding. We proeven drie van onze bieren en terwijl we uitleggen wat we daarin proeven stappen we de brouwerij in en vertellen we je daar alles over het ontstaan van onze bijzondere brouwerij en hoe we bier brouwen in onze unieke, moderne installatie. We hebben geen geheimen!

Proeverijen & Rondleidingen organiseren we vanaf 10 personen, meer info via de het contact formulier.

Kleinere gezelschappen kunnen aansluiten bij de Open Proeverij & Rondleiding, iedere eerste zaterdag van de maand! Koop het kaartje in onze webshop.

Je kunt natuurlijk ook altijd een proefplankje bestellen als het niet lukt om bij een proeverij aan te sluiten. Vanaf de tap krijg je 4 van onze huisbieren om in ons op eigen gelegenheid van te genieten.

Proefplankje
Op eigen gelegenheid kun je altijd zo'n gezellig proefplankje bestellen. 4 van onze bieren van de tap!

Open proeverij & Rondleiding

Iedere eerste zaterdag van de maand

Doe mee met de Open Proeverij met Rondleiding in ons proeflokaal Café Rad van Wageningen. Iedere 1e Zaterdag van de maand om 14u, tenzij anders aangegeven. Reserveer een plek en koop hier je kaartje online want VOL=VOL

Nodig een vriend, vriendin, vader, moeder of huisgenoot uit om aan te sluiten bij deze rondleiding. Kies hiernaast de datum en schuif gezellig aan!