Stadsbrouwerij Wageningen

Proeverij & Rondleiding

Wij hebben lekker bier en een verhaal te vertellen. Wil je meer weten over onze lekkere bieren en onze bijzondere brouwerij boek dan onze gezellige rondleiding. We proeven drie van onze bieren en terwijl we uitleggen wat we daarin proeven vertellen we je alles over het ontstaan van de brouwerij en hoe we bier brouwen in onze unieke brouwerij.

Proeverijen organiseren we samen vanaf 10 personen. Meer info via de het contact formulier.
Kleinere gezelschappen kunnen aansluiten bij de open proeverijen, iedere eerste zaterdag van de maand!

Open proeverij & Rondleiding

Iedere eerste zaterdag van de maand

Doe mee met de Open Proeverij met Rondleiding in ons proeflokaal Café Rad van Wageningen. Iedere 1e Zaterdag van de maand. Reserveer een plek en koop hier je kaartje online want VOL=VOL

Schuif op individuele basis aan bij deze rondleiding waarbij we 3 proefglazen van onze bieren proeven. We vertellen je alles over onze ambachtelijke en bijzondere brouwerij, hoe onze recepten tot stand komen, hoe lokaal we eigenlijk echt zijn, de geschiedenis van onze brouwerij en alles wat je verder nog wilt weten. We hebben geen geheimen.

Naast de Open Proeverij & Rondleiding is het mogelijk om voor groepen op ieder moment van de week een reservering te plaatsen voor onze rondleidingen. Het minimum aantal deelnemers is dan 10 personen. Neem voor meer informatie contact op via het contact formulier.