Stadsbrouwerij Wageningen

brewpub

Café Rad van

Wageningen

Ontdek Lokale smaken

10/10

CAFE RAD VAN WAGENINGEN

Proeflokaal - Brewpub

In het knusse centrum van Wageningen, aan het gezellige Conventplein, is ons proeflokaal Café Rad van Wageningen te vinden.  Volg de werkzaamheden in de brouwerij direct naast ons terwijl jullie genieten van onze bekende en nieuwe bieren.

Bar en tap

In onze brewpub vertellen we je het verhaal van onze lokaal geteelde gerst. Onze brouwerij werkt samen met meerdere boeren in de omgeving die allerlei soorten granen verbouwen. Binnen onze provincie Gelderland werken we samen met een kleine mouterij zodat we voor elk bier het lekkerste basisingrediënt hebben.
Naast de beste bieren (ehum) hebben we uitstekende (bier-)cocktails, gin tonics, Hollandse wijnen, ciders en meer lekkers. Vanuit onze keuken serveren wij de lekkerste lokale hapjes met ook onze bekende vegan huisgemaakte oesterzwam bitterbal. Oh, en vergeet onze hamburgers niet, natuurlijk ook huisgemaakt van lokale ingrediënten en ook als uitstekende vegan oesterzwam hamburger verkrijgbaar.

Als je meer wilt weten over de brouwerij, nodigen wij je uit om een brouwerij tour te boeken, vergezeld van een bierproeverij. We vertellen je alles over onze bieren, brouwerij en circulaire economie.

Genoeg gelezen? Dan nu tijd voor een lekker biertje!

Proost!
Het team van ‘t Rad.

openingstijden:
woe - vri 15:00 - 01:00
zat 12:00 - 01:00
zon 12:00 - 23:00

donderdag t/m zondag: kroeghap!