Stadsbrouwerij Wageningen

Ontdek lokale smaken

Bier

Arrangementen

10/10
Lokale granen
Lokaal gebrouwen
Lokaal Gedronken

Een feestje met lokaal bier

In het centrum van het knusse stadje Wageningen zijn wij dé brouwerij met  bierbeleving. Kom naar ons gezellige bierplein met onze brouwerij, brewpub en gezellig terras. Uniek in de regio!

Geniet bij ons ook van lekkere lokale snacks. Ontdek wat we te bieden hebben met onze verrassende arrangementen! Koop je arrangement online of informeer naar de mogelijkheden.

Onze Bier Arrangementen

Steun je landschap, drink onze bieren

In Nederland zijn we een van de meer lokale brouwerijen. Wij brouwen alles zelf en de basis voor ieder bier zijn lokale granen van 5 regionale boeren. Deze missie en filosofie komt terug in alles wat we doen en vindt in Wageningen een vruchtbare bodem. De inwoners en bedrijven in Wageningen snappen de noodzaak en daarmee zijn we een prima locatie voor bedrijfsborrel en promotiefeest.

Terras brewpub Rad van Wageningen

In het centrum van het knusse stadje Wageningen zijn wij dé brouwerij met  bierbeleving van de regio. Kom naar ons gezellige bierplein met onze brouwerij, brewpub en gezellig terras. Ideaal voor jouw bedrijfsuitje, jubileumviering, reünie, studentenclub, vrijgezellenfeest, familiefeest, in combinatie met de stadswandeling, vergadering met collega’s, vrijdagmiddagborrel, vrijmibo, zakenborrel, bedrijfsfeest, eindejaarsborrel, nieuwjaarsborrel, kerstborrel, ik kan nog wel even doorgaan…

Dit is dus dé unieke plek voor de regio van Arnhem tot Wageningen en Ede en alle plekken daartussen en omheen zoals: Veenendaal, Bennekom, Rhenen, Elst, Amerongen, Achterberg, Kesteren, Ochten, Opheusden, Dodewaard, Zetten, Randwijk, Andelst, Heteren, Heelsum, Driel, Renkum, Doorwerth, Wolfheze, Oosterbeek, Otterloo, Wekerom en Lunteren.