Stadsbrouwerij Wageningen

STADSBROUWERIJ WAGENINGEN

CROWD
FUNDING

sinds 2013
"Als oud slager met oog voor hoge kwaliteit en lekkere producten heb ik vertrouwen in de plannen van deze jongens. De mooie bieren en lokale oriëntatie zijn volgens mij ingrediënten voor een succesvolle onderneming."
Ruud Keijzer

In 2017 zijn we met de brouwerij naar het stadscentrum verhuisd.

Daar hebben we een moderne brouwerij neergezet waarvoor we in eigen beheer een zeer succesvolle crowdfunding hebben gedraaid.

Stadsbrouwerij Wageningen bestond in 2017 ruim 4 jaar. In die vier jaar waren we uitgegroeid tot een bekende en gewaardeerde regionale brouwerij.

Daarom was het tijd voor een groeistap: met grotere en modernere brouwketels onze bieren brouwen. Om deze grotere ketels te huisvesten werd ook gezocht naar een groter pand waarvoor we ons oog hebben laten vallen op de ruimte naast onze brewpub Café Rad van Wageningen.

Op deze plek, binnen de stadsgracht van Wageningen, kunnen we dan met onze onafhankelijke stadsbrouwerij en bijbehorende brewpub, hèt gezicht zijn voor lokaal bier in onze mooie stad.

De financiering om de brouwerij compleet te maken hebben we via de crowdfunding in eigen beheer, zonder tussenkomst van een crowdfunding platform, gerealiseerd.

Korte samenvatting

Hieronder staan onze plannen van destijds kort beschreven.

  • Crowdfunding in eigen beheer, op deze website, gerealiseerd. Veel mensen kennen ons persoonlijk, een platform zorgt voor extra afstand en voegt niets toe.
  • We gaan obligatieleningen verstrekken vanaf €250 met een rente vanaf 3% en verschillende extra beloningen
  • Ook zullen we bestedingstegoed met korting aanbieden vanaf €80

Proost

Succes!

Onze Crowdfunding campagne hebben we zeer succesvol kunnen afsluiten. We hebben ruim 120% van onze doelbedrag opgehaald en deze campagne is essentieel geweest voor het succes van onze brouwerij!

Op de lekkerste Wageningse bieren. Proost!

Stefan en Dennis.