Stadsbrouwerij Wageningen

Stadsbrouwerij wageningen

Overige activiteiten

Mooie bieren. Echte smaken.

Bierproeverijen & Rondleiding

Voor een leuke, verzorgde, en interessante bierproeverij ben je bij ons aan het goede adres! Je schuift aan bij de brouwer en onder het genot van een paar van de heerlijke bieren wordt uitgelegd wat je kunt proeven in een bier. Tevens leggen we bijvoorbeeld uit hoe een nieuw bier bij ons tot stand komt. Tijdens de proeverij is er natuurlijk alle gelegenheid tot het stellen van vragen.
Proeverijen worden vanuit onze brewpub Cafe Rad van Wageningen georganiseerd en wordt gecombineerd met een rondleiding door de brouwerij. Voor proeverijen en rondleidingen geldt een minimum groep grootte van 10 personen. Voor individuen hebben we iedere eerste zaterdag van de maand een open proeverij. Leuke voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenclub, familie uitje, etc!

Bier catering

Wil je een keer een bijzonder bier tappen op je PhD Promotiefeest, buurt BBQ of bedrijfsfeest?  Bij ons kunt je een tap met onze heerlijke bieren huren. Ook verzorgen we complete caterings met onze unieke bieren en leuke wijnen en originele frisdranken.

Organiseer je jouw feest op een externe locatie en wil je een van onze ambachtelijke bieren op je feest? Ook dat willen we graag voor je regelen.

Informeer naar de mogelijkheden en wij gaan het regelen.

Café Rad van Wageningen

+ (31) 62-425-8665 info@caferadvanwageningen.nl