Overige activiteiten

Bezoek ons café of neem contact op voor een bierige activiteit.

Bierproeverijen

Voor een leuke, verzorgde, en interessante bierproeverij ben je bij ons aan het goede adres! Je schuift aan bij de brouwer en onder het genot van een paar van de heerlijke bieren wordt uitgelegd wat je kunt proeven in een bier. Tevens leggen we bijvoorbeeld uit hoe een nieuw bier bij ons tot stand komt. Tijdens de proeverij is er natuurlijk alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Proeverij op terras in centrum Wageningen
Proeverij op terras in centrum Wageningen

Deze proeverij kan bij ons in de brewpub Cafe Rad van Wageningen worden georganiseerden. De proeverij kan ook gecombineerd worden met een rondleiding door de brouwerij.
Ook een proeverij bij jou op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Voor proeverijen en rondleidingen geldt een minimum groep grootte van 10 personen. Voor individuen hebben we incidenteel open proeverijen. (Wordt vrienden met ons op facebook om onze activiteiten in de gaten te houden)

Bier brouw workshops

Bier brouwenAltijd al een keer bier willen brouwen? Voor groepen is het bij ons mogelijk om een keer mee te brouwen. Tijdens deze dag gaan we gezamenlijk bier brouwen en komt het hele brouwproces voorbij: van het schroten van het mout tot de laatste stap: het toevoegen van de gist. Gedurende de dag worden alle stappen van het brouwproces uitgebreid toegelicht en is er alle ruimte voor bierige vragen.
De dag is geheel verzorgd van koffie, thee en lunch en afsluitend een bierproeverij. Als het bier na een aantal weken klaar is kun je natuurlijk een aantal van de zelf gebrouwen bieren komen afhalen!

Leuke voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenclub, familie uitje, etc!

Bier catering

Wil je een keer een bijzonder bier tappen op je PhD Promotiefeest, buurt BBQ of bedrijfsfeest?  Bij ons kunt je een tap met onze heerlijke bieren huren.

Ook verzorgen we complete caterings met onze unieke bieren en leuke wijnen en originele frisdranken.

Organiseer je jouw feest op een externe locatie en wil je een van onze ambachtelijke bieren op je feest? Ook dat willen we graag voor je regelen.

Informeer naar de mogelijkheden en wij gaan het regelen.

Brouwen zonder grenzen