Stadsbrouwerij Wageningen

Stadsbrouwerij wageningen

Verzenddozen Hergebruiken

Mooie bieren. Echte smaken.

Als brouwerij zijn we zuinig op al onze grondstoffen. Ook voor onze webshop willen we zoveel mogelijk duurzaam werken en daar kun jij aan meehelpen! Lever je oude fles-verzenddozen bij ons in zodat wij hem kunnen hergebruiken!

Woon je in de buurt en bestel je wel eens online? Lever dan je lege verzenddozen bij ons in! Dat kan tijdens openingstijden van onze brewpub.
Woon je niet bij ons in de buurt? Zoek dan een inleverlocatie op dit kaartje en help je lokale brouwerij!

Laat de brouwer investeren in bier, niet in papier

We doen mee aan een initiatief van brouwerij Stijl en staan ook op de lijst van brouwerijen waar je gebruikte dozen kunt inleveren. Door deze dozen aan te bieden bij je lokale brouwerij help je die lokale brouwerij én het milieu. Het gaat vaak om kostbare dozen gemaakt van hoog kwaliteit en stevig karton dat prima geschikt is voor een tweede of derde leven! Ter indicatie, de pallet dozen die wij 10 jaar geleden hebben aangeschaft voor lokale bezorgingen hebben we ‘eindeloos’ hergebruikt en begint nu op te raken.

Brouwerijwinkel

Oja, wist je dat wij tussen onze brewpub en brouwerij ook een brouwerijwinkeltje hebben? Daar verkopen we ons actuele aanbod van bieren, die kun je dan gewoon in je eigen tas mee naar huis nemen 🙂