Klusweek

Bij deze een terugblik op de afgelopen klusweek.

Nieuw plafond
Nieuw gipsplaten plafond

Om bier te kunnen gaan brouwen in de bedrijfshal hebben we flink wat leidingen moeten aanleggen. Omdat we het verlaagde plafond eruit hadden was dat mooi de gelegenheid om daar het een en andere achter weg te werken.
We hebben nu gas aansluitingen in de brouwerij, en de nodige stopcontacten. Ook hebben we wateraansluitingen in de twee ruimtes boven, zodat we daar een proeflokaal kunnen inrichten en een gist lab kunnen opzetten.
Ten slotte hebben de muren een voorbehandeling gekregen zodat ze glad afgewerkt kunnen gaan worden in de komende weken!

Vrachtje mout
Vrachtje mout

Ondertussen zijn we ook bezig met de voorbereidingen van de eerste brouwsels. Afgelopen week is daarvoor een ritje naar onze favoriete mouter in Stabroek gemaakt. We hebben nu een voorraad mout liggen waar we even mee vooruit kunnen en het ruikt verrukkelijk!

Mout voorraad
Een gedeelte van de mout voorraad
Klusweek was last modified: maart 9th, 2016 by Dennis