Komende vrijdag introductie Otto II van Gelre!!

Glimmend gepoetste fustjes Otto II van Gelre
Glimmend gepoetste fustjes Otto II van Gelre

Onze Otto is klaar voor de introductie!

Vandaag hebben we hard gepoetst op onze tweedehands fusten. Zonnebril op want ze glimmen behoorlijk! De fusten zijn nu ook van onze naam voorzien zodat ze goed herkenbaar zijn: daar zit kwaliteitsbier in 😉

Flessen met etiket Otto II van Gelre
Flessen met etiket Otto II van Gelre

Ook hebben we een voorraad flessen van etiketten voorzien. Daar moesten we toch wel even voor gaan zitten. In het begin kost het wat moeite om zo’n etiket netjes op de fles te krijgen, maar na verloop van tijd verkregen we toch enige vaardigheid.

Nu is het bier klaar voor het grote moment! Komende vrijdag 7 juni om 16:00 uur introduceren we onze Otto op tap in de Vlaamsche Reus. Vanaf dat moment is Otto ook beschikbaar bij cafe Carre en Vreemde Streken! De flessen zullen te koop zijn bij slijterij Woudenberg. Meer locaties volgen binnenkort.

Komende vrijdag introductie Otto II van Gelre!! was last modified: mei 11th, 2017 by Dennis