Otto’s bock

We hebben jullie geduld wel op de proef gesteld, met ons bock bier. Dat Otto’s bock er nog niet is heeft een aantal redenen: logistiek ging er iets mis met de etiketten, de vergistingsvaten waren nog niet helemaal top, en wat andere kleinigheden.

Maar gisteren hebflessen bockben we toch onze bock kunnen afvullen in flessen en komende week kunnen we deze flessen aan de slijters en speciaal winkeltjes gaan uitleveren.

Dan wil ik hier nog even vermelden dat de aanstaande bierwandeltocht wel een heel bijzondere gaat worden. Een wandeling van station Ede-Wageningen naar Wageningen alwaar de tentoonstelling Bier een werelddrank wordt bezocht. Aansluitend mogen wij een proeverij met onze bieren verzorgen, dat is dan dus inclusief onze Bock! We serveren er lokale kaas van Jan de Kaasboer bij en ook een lokale worst van Keijzer en van Santen.
Als ik het goed begrijp kun je je nog opgeven!

 

Otto’s bock was last modified: juni 15th, 2016 by Dennis