Een dwaas kan meer vragen dan tien wijzen …

Wekelijks staan er e-mails in onze mailbox van luitjes die het fantastisch lijkt om te komen stage lopen of vrijwilligerswerk te komen doen bij ons. Daar zijn we helaas echt nog te klein voor en niet op ingericht.

Koningsoesterzwam groeiend op bierbostel.
Koningsoesterzwam groeiend op onze bierbostel.

Maar soms staat er ook een e-mail tussen waar we wel wat mee kunnen. Een onderzoekster wilde graag onze bierbostel (mout resten) om Koningsoesterzwam en Shiitake te kweken. Op de foto hiernaast zie je Koningsoesterzwam groeiend op onze moutresten! De Koningsoesterzwam hebben we een paar weken geleden geproefd en dat was verrukkelijk!

Of zoals laatst toen we een scholier van de lagere school hebben geholpen met een spreekbeurt over bier. Bijzonder dat jonge kinderen al geïnteresseerd zijn in bier en inzien dat je van bier kunt genieten en dat het niet om te hijsen is.

Happietaria Wageningen
Happietaria Wageningen

Ook hebben we een leuke samenwerking met Happietaria Wageningen afgerond: ze hebben onze bieren verkocht en wij hebben bij hun een “meet and greet” bij hun georganiseerd waarmee we publiciteit voor hun goede doel hebben gemaakt. Onze bieren werden goed gewaardeerd door het publiek en voor Happietaria waren het leuke extra aanvulling op het standaard assortiment!
Vragen om sponsoring waarbij het enkel gaat om weggeven van gratis bier ten behoeve naamsbekendheid krijgen we ook regelmatig maar dat spreekt ons niet zo aan.

Een dwaas kan meer vragen dan tien wijzen … was last modified: maart 9th, 2016 by Dennis